La Colline treatments

Dit topmerk is de expert op het gebied van anti-aging. En wie wil er niet succesvol het verouderingsproces van de huid tegengaan? U toch ook?

 

Het ondergaan van één van onze anti-aging behandelingen van La Colline is een genot. Een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMA-complex zorgen ervoor dat de biologische klok van uw huidcellen wordt stilgezet. Het CMA-complex verbetert de zuurstof en het energiegehalte in uw cellen. Uw huid wordt hierdoor goed gehydrateerd, steviger, voller en zachter. Lijntjes verminderen en uw huid ziet er stralend en fris uit!

 

De schoonheidsbehandelingen van La Colline zijn een waar anti-aging ritueel waarin u van A tot Z in de watten wordt gelegd met veel massages en warme doeken. La Colline is het neusje van de zalm op het gebied van anti-aging. Heeft u eenmaal kennisgemaakt met de behandelingen en producten van dit exclusieve merk? Dan wilt u niets anders meer! Alle La Colline behandelingen bestaan uit: het reinigen van uw gezicht, hals en decolleté, cellulaire peeling, oogmasker, gezichtsmaker of een fleece masker. Bovendien geven wij u meerdere massages, waaronder een gezichtsmassage en/of een arm-, en/of een hand-, en/of een hoofdhuid-, en/of een rugmassage. We sluiten de behandeling uiteraard af met het aanbrengen van huidverbeterende La Colline producten. Per behandeling worden de producten en de massages specifiek op uw huid afgestemd.

 

Behandelingen

 

La Colline Expres treatment

 

De Beautyflash voor uw huid waarbij vermoeidheidstekenen verminderen en de huid haar jeugdige glans terugvindt.

 

La Colline Beauty Facial Care Treatment

 

Deze behandeling is er in 3 varianten, aangepast naar de behoefte van de huid: Hydraterend, Huidverjongend of Anti-pigmentatie.

 

La Colline Lift & Light Treatment

 

Een behandeling die op alle vormen van pigment werkt, dus ook voor de rode, gevoelige huid. Die tegelijkertijd de huid verheldert. Door middel van een bindweefselmassage wordt de huid aangezet om meer collageen te produceren, wat zorgt voor een stevigere en vollere huid met vermindering van rimpels.

 

La Colline Express Treatment for Younger Looking Eyes

 

Specifieke oogbehandeling voor een jonge verfrissende oogopslag: afvalstoffen worden afgevoerd, de oogcontouren worden strakker en gehydrateerd. Donkere kringen, rimpels en fijne lijntjes verminderen.