Dermalogica treatments

Je kiest voor een Dermalogica treatment als jij een behandeling zoekt, die jouw huidconditie verbetert of als jij jouw huidconditie gezond wilt houden.
Met een Dermalogica treatment is het mogelijk om op verschillende huidcondities te werken. Gecombineerd met de nieuwste apparatuur worden de Dermalogica treatments volledig aangepast op jouw persoonlijke huidconditie en wensen.

 

Dermalogica staat voor kwaliteit, pure ingrediënten en resultaat. Kortom: huidverbetering. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

 

Er zijn verschillende dermalogica treatments in verschillende niveau’s te boeken:

 

ProSkinDermalogica Small

Een gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie die extra aandacht nodig heeft.

 

ProSkinDermalogica Medium

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat inclusief massage.

 

ProSkinDermalogica Deluxe

Een uitgebreide behandeling gericht op huidverbetering en resultaat, met een extra relax-massage van het gezicht, de nek en schouders.

 

Dermalogica Exfoliation Treatment

Je kiest voor deze treatment als je een stapje verder wilt met Dermalogica en jouw huid een flinke boost wilt geven! Een intensieve exfoliatie treatment waarbij exfolianten (milde fruitzuren en enzymen) over elkaar worden aangebracht. Deze treatment is geschikt voor elke huid en de exfolianten zullen op jouw huid worden afgestemd.