Dermalogica Pro Power Peel

Iedere huid is uniek en één huid kan ook meerdere huid bezorgdheden vertonen. Een peeling kan om deze reden het best volledig gepersonaliseerd worden ingezet. Dit gegeven hebben we als inspiratie gebruikt voor de ontwikkeling van de nieuwe Pro Power Peel collectie. Deze nieuwe collectie geeft de mogelijkheid om iedere huid zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

 

De Pro Power Peel collectie bestaat uit de volgende producten:

  • One-Step Prep: Een leave-on “prep” formule die ervoor zorgt dat de Pro PowerPeel formules optimaal in de huid kunnen penetreren.
  • UltraBright Peel: Een ultra-effectieve verhelderende peeling die de eerste tekenen van voortijdige huidveroudering aanpakt met 30% melkzuur.
  • AdvancedRenewal Peel: Een krachtige 30% glycolzuur peeling die de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert.
  • PowerClear Peel: Een dynamisch multi-zuren complex met 2% Salicylzuur,  10% amandelzuur, 15% appelzuur en een gepatenteerd Terpineol-Thymol Complex dat zich richt op onzuiverheden en post-inflammatoire hyperpigmentatie.
  • Neutralizing Solution: Een verzachtende neutralizer die helpt om de natuurlijke ph-waarde van de huid te herstellen.

Je hebt de keuze uit:

 

Pro Power Peel

Een gepersonaliseerde treatment waarbij gestart wordt met een relax-ritueel en de focus ligt op de Pro Power peel. Één tot drie lagen van de Pro Power Peel worden aangebracht en tijdens het masker zal lichttherapie gecombineerd worden met een ontspannen massage en zo werken aan ontspannen huidverbetering.

 

Pro Power Peel Deluxe

Tijdens deze Deluxe treatment, ontvang je de Medium treatment met aanvullend alledrie de Skin Plus boosters.