Cryolift

Het toestel schiet onder hoge druk een krachtige ijskoude CO2 straal op het gezichtsweefsel met een extreem hoge concentratie aan hyaluronzuur. Dit zorgt voor een stimulatie van collageen en elastine aanmaak. De coolifting behandeling geeft direct resultaat, de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepliggende lijnen vervagen, met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Anders gezegd, innovatief, direct resultaat, schokbehandeling, veilig en pijnloos.

 

De combinatie van de koude CO2 straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve werkstoffen veroorzaakt

  • Paradoxale vaatbeweging. Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.
  • Cryoforese en baroforese. De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van Cryolift diep doordringen en de effecten ervan enorm toenemen.
  • Cryo-carboxytherapie. De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.
  • Thermische schok. Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het Cryolift pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

 

Resultaat

De Cryolift behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

 

Aantal behandelingen

  • Enkele sessie: Onmiddellijke resultaten met een enkele sessie, liftend effect, geeft een gladde huid, elimineert oppervlakkige rimpels en vermindert diepe rimpels. Ideaal voor een feestje of als je er stralend jong wilt uitzien.
  • Shock behandeling: 8 sessies, 4 per maand (1 per week) voor een verjongend effect: intensieve collageen en elastine stimulatie, dermis regeneratie, verbetert de huidstructuur en kwaliteit.
  • Onderhoudsbehandeling: Een sessie om de 6 weken.